Katso myös valtakunnallisen Kohtuusliikkeen sivusto

Tervetuloa!

Kohtuus Kymenlaaksossa -liike yhdistää ihmisiä ja järjestöjä toimimaan kohtuullisemman tulevaisuuden puolesta. Kohtuus (englanniksi degrowth) on todellinen vaihtoehto talouskasvusta ja fossiilienergiasta riippuvaiselle nykyiselle järjestelmälle. Lue lisää aiheesta näiltä sivuilta ja tule mukaan joukkoomme! Tehdään yhdessä parempi maailma meille kaikille.

Halpaa, hyvää, helppoa kasvisruokaa kaikille -kurssi järjestetään 14.10. klo 11-14 yhteisötalo Messin b-talossa (Kirkkokatu 22), 48100 Kotka

Halpaa, hyvää, helppoa kasvisruokaa kaikille kurssilla tutustutaan edullisista raaka-aineista valmistuvaan kasvisruokaan rennon yhdessätekemisen merkeissä. Tällä kerralla teemana on tofuruoat ja kurssin ruokalajeihin käytetään pehmeää silken tofua sekä kiinteää tofua rapeaksi paistettuna. Kurssilla valmistetaan ja päästään nauttimaan herkullista alkupalaa, wokkia sekä marjamoussea. Valmistettava ruoka on gluteenitonta.  Kurssipäivään sisältyy yhteinen ruokailu. 

Osallistumismaksu on 3€ sisältäen opastuksen, raaka-aineet ja ruokailun. Ilmoittautumiset sähköpostitse viimeistään 11.10.2023. osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kurssin osallistujamäärä on rajattu. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin järjestää Animalia Kotka ja Kohtuus Kymenlaaksossa.