Katso myös valtakunnallisen Kohtuusliikkeen sivusto

Tervetuloa!

Kohtuus Kymenlaaksossa -liike yhdistää ihmisiä ja järjestöjä toimimaan kohtuullisemman tulevaisuuden puolesta. Kohtuus (englanniksi degrowth) on todellinen vaihtoehto talouskasvusta ja fossiilienergiasta riippuvaiselle nykyiselle järjestelmälle. Lue lisää aiheesta näiltä sivuilta ja tule mukaan joukkoomme! Tehdään yhdessä parempi maailma meille kaikille.

Halpaa, hyvää, helppoa kasvisruokaa kaikille -kurssi järjestetään 25.11. klo 11-14 yhteisötalo Messin b-talossa (Kirkkokatu 22), 48100 Kotka

Halpaa, hyvää, helppoa kasvisruokaa kaikille kurssilla tutustutaan edullisista raaka-aineista valmistuvaan kasvisruokaan rennon yhdessä tekemisen merkeissä. Tällä kerralla teemana on kotimaiset juurekset. Valmistamme herkullista perunamuusia ja härkäpapupyöryköitä. Ruoka on gluteenitonta. Kurssipäivään sisältyy yhteinen ruokailu. Ilmoittaudu mukaan!

Osallistumismaksu on 3 € sisältäen opastuksen, raaka-aineet ja ruokailun. Ilmoittautumiset sähköpostitse viimeistään 22.11.2023 osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kurssin osallistujamäärä on rajattu. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin järjestää Animalia Kotka ja Kohtuus Kymenlaaksossa.